Even voorstellen dan maar

We hebben een blog! Maar wie zijn wij eigenlijk? In dit eerste bericht gaan we daar wat verder op in. Onze namen zijn Arie & Donnie, we zijn allebei werkzaam in de techniek en vonden het altijd al leuk om eens een blog op te zetten. We zijn nog jong, maar zijn zeer gemotiveerd. Laten we even beginnen met Arie.

Wie is Arie?

Mijn naam is dus Arie en ik ben 27 jaar oud, momenteel zit ik nog op school en studeer werktuigbouwkunde in Utrecht. Naast mijn studie werk ik bij een technisch bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen van kranen. Op deze blog ga ik persoonlijke artikelen delen met jullie, maar misschien ook wel wat dingen over het werk. Hoe dit er precies uit zal gaan zien, moet nog even blijken. Binnenkort meer!

Wie is Donnie?

Mijn naam is Donnie en ik ben iets ouder dan Arie, namelijk 29 jaar. Ik heb dezelfde studie gevolgd, maar dit heb ik inmiddels al enkele jaren afgerond. Ik werk bij hetzelfde bedrijf als Arie en daar kennen wij elkaar dan ook van. Ik werk echter full-time waar Arie slechts part-time aan de slag is. Na zijn studie zal hij waarschijnlijk ook full-time bij ons komen werken. Op deze blog zal ik mogelijk meer over de techniek gaan schrijven, dat is namelijk echt mijn passie.